Kalendar

Online info sesija


Mjesto događaja: Online

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Treći javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se online dana 15.12.2023. godine sa početkom u 10 sati.

Svi zainteresovani za učešće na online info sesiji potrebno je da se registruju na ovom linku, najkasnije jedan sat prije početka sesije. Online sesija će biti organizovana preko Microsoft Teams platforme i svi registrovani za info sesiju će dobiti link za online sesiju pola sata prije samog početka sesije.

Info sesija - Banja Luka


Mjesto događaja: Privredna komora RS, sala "Sutjeska"

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Treći javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se u prostorijama Privredna komore RS (Branka Ćopića 6), sala „Sutjeska", dana 13.12.2023. godine sa početkom u 12 sati.


  • Partner Organizations: Privredna komora RS

Info sesija - Prnjavor


Mjesto događaja: sala Skupštine Grada Prnjavor

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Treći javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se u sali Skupštine Grada Prnjavor (Karađorđeva 2), dana 12.12.2023. godine sa početkom u 12 sati.

Info sesija - Sarajevo


Mjesto događaja: prostorije SERDA-e

Info sesija će se održati u prostorijama SERDA-e, na adresi Kolodvorska 6, dana 11.12.2023. godine sa početkom u 10 sati.  

Info sesija - Bihać


Mjesto događaja: sala Privredne komore Unsko-sanskog kantona

Info sesija će se održati u sali Privredne komore Unsko-sanskog kantona (Trg maršala Tita bb), u četvrtak, 07.12.2023. godine sa početkom u 11.00 sati.


  • Partner Organizations: Privredna komora Unsko-sanskog kantona

Info sesija - Konjic


Mjesto događaja: sala Gradskog vijeća Grada Konjic

Info sesija će se održati u sali Gradskog vijeća Grada Konjica, dana 01.12.2023. godine sa početkom u 10 sati.  


  • Partner Organizations: Agencija PRVI KORAK - Konjic

Info sesija - Sarajevo


Mjesto događaja: prostorije Općine Stari Grad Sarajevo

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Treći javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se u prostorijama Općine Stari Grad Sarajevo, dana 29.11.2023. godine sa početkom u 10 sati.


  • Partner Organizations: Općina Stari Grad Sarajevo

Info sesija - Žepče


Mjesto događaja: Sala Općinskog vijeća Žepče

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Treći javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se u Sali Općinskog vijeća Žepče (zgrada Doma kulture Žepče), dana 28.11.2023. godine sa početkom u 11.00 sati.


  • Partner Organizations: Razvojna agencija Žepče

Online info sesija


Mjesto događaja: Online

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Drugi javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se online dana 11.05.2023. godine sa početkom u 12 sati.

Svi zainteresovani za učešće na online info sesiji potrebno je da se registruju na ovom linku,  najkasnije do kraja dana 10.05.2023. godine.  Online sesija će biti organizovana preko Microsoft Teams platforme i svi registrovani za info sesiju će dobiti link za online sesiju najkasnije 1 sat prije početka sesije.

Info sesija - Sarajevo


Mjesto događaja: Branislava Đurđeva 10, Sarajevo

Info sesija na kojoj će biti predstavljen Drugi javni poziv Challenge to Change 3.0 projekta, održat će se u prostorijama Privredne/Gospodarske komore FBiH (ul. Branislava Đurđeva br. 10), u ponedeljak 08.05.2023. godine sa početkom u 10 sati.


  • Partner Organizations: Privredna/Gospodarska komora FBiH